Columns Hein Vergeer

Hein Vergeer is ambassadeur van WelkomLife. In zijn columns vertelt hij op geheel eigen wijze hoe hij gezond en vitaal in het leven blijft staan. Dit doet hij aan de hand van anekdotes uit het heden, vaak gekoppeld aan verhalen uit zijn tijd als wereldtopper bij het schaatsen. Op deze pagina vind je alle columns die Hein voor WelkomLife heeft geschreven.

 

Laatste columns

Amerika – deel 2

Amerika – deel 2

In zijn nieuwe column bespreekt Hein Vergeer een aantal natuurlijke dikmakers die je eigenlijk zou moeten vermijden om gezond te kunnen leven.

Amerika – deel 1

Amerika – deel 1

Deze column van Hein is een kreet van een bezorgde ouder over wat zo langzamerhand volksvijand nummer één is: overgewicht.

Eerlijk of niet? – deel 2

Eerlijk of niet? – deel 2

De nieuwe column van Hein Vergeer is een vervolg op zijn spraakmakende column van vorige week. Deze week deelt Hein zijn mening over de vraag of de kosten voor een sportblessure gedragen moeten worden door de verzekering.

Eerlijk of niet? –  deel 1

Eerlijk of niet? – deel 1

In zijn nieuwste column gaat WelkomLife-ambassadeur Hein Vergeer in op het maatschappelijke debat of zorgverzekeraars zich mogen bemoeien met onze leefstijl.

Slaap genoeg

Slaap genoeg

In zijn nieuwste column gaat Hein in op het belang van een goede nachtrust voor je gezondheid. “Je kijkt op de klok en komt tot de ontdekking dat je eigenlijk pas 3 tot 4 uur geslapen hebt. Je gaat dan liggen draaien en er spookt van alles door je hoofd. Ken je dat?”

Hein Vergeer
 

Aanmelden nieuwsbrief

 
TV voor mensen die midden in het leven staan

Lidmaatschap

Profiteer van de vele voordelen

WelkomLife Health Coach

24/7 toegang tot een gezonde leefstijl

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann