Nederlanders lopen in Europa voorop met het zoeken en boeken van hun vakantie via een tablet. Liefst 47 procent van de Nederlanders zoekt reizen via een mobiele website, zo blijkt uit een onderzoek van Groupon onder Europese reizigers. Voor het boeken van reizen is dit 29 procent.

Vooral verre bestemmingen zijn populair onder Nederlanders. De afgelopen drie jaar koos 63 procent voor een vakantie naar Zuid-Europa en 45 procent bezocht Centraal-Europa. Ook Zuid-Oost Azië blijkt een populaire bestemming te zijn. Met 14 procent gingen de afgelopen jaren veel meer Nederlanders die kant op dan andere Europeanen (5 procent gemiddeld).

Hebt u al geboekt?

Hebt u uw vakantie al geboekt? Met de WelkomLife Tablet zoekt en boekt u gemakkelijk uw zomervakantie terwijl u op de bank zit of in bed ligt. U kunt al een unieke WelkomLife Tablet kopen vanaf € 169,95! De WelkomLife Tablet is ideaal voor het lezen van e-books of de online krant, maar ook voor het afspelen van je favoriete muziek. Een ideale reispartner voor op verre reizen dus! Ook voor het kijken van online televisie is dit apparaat uitermate geschikt. De WelkomLife Tablet heeft een grote opslagcapaciteit en je kunt er dus al je foto’s en video’s op kwijt. Neemt u maar eens een kijkje in onze webshop. Wij wensen u alvast een prettige vakantie!

Foto: Pixabay

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann