Hoewel we graag op vakantie gaan, blijft de reis ernaartoe toch altijd een uitdaging. Vooral tijdens de Zwarte Zaterdagen waarop veel mensen in de brandende zon lang vaststaan in files. Een kwart van de Nederlandse ouders en ruim twee op de vijf kinderen zien zien op tegen de lange reis met het gezin, maar een tablet biedt vaak uitkomst. 

Dat blijkt uit onderzoek van Kurio Smart in samenwerking met marktonderzoeksbureau Panelwizard.

Volgens ruim de helft van de ouders ontstaat er regelmatig ruzie op weg naar de vakantiebestemming. En wat ouders doen om hun kinderen tijdens de reis bezig te houden? Meer dan de helft van de ouders zegt dat hun kinderen zich beter gedragen als ze af en toe een tablet mogen gebruiken.

Must-have op inpaklijst

De tablet staat bij veel Nederlandse gezinnen dan ook op de inpaklijst: vier op de vijf ouders neemt een tablet mee op vakantie. Eerder berichtte we al dat de tablet voornamelijk gebruik wordt voor de ontspanning over voor het zoeken en boeken van vakanties. De tablet wordt vooral gebruikt om de kinderen bezig te houden. Onderweg speelt bijna de helft van de kinderen samen spelletjes op de tablet.

Lease een tablet via WelkomLife

Tabletgebruik op vakantie

Gearriveerd op bestemming gebruiken ouders de tablet om dingen voor de vakantie te regelen. Ook dient de tablet als middel om contact te houden met het thuisfront. Skypen in plaats van een anischtkaart Ruim een kwart van de kinderen zegt minder heimwee te hebben als er contact met familie en vrienden kan worden gehouden door bijvoorbeeld te Skypen. En voor wie nog op vakantie gaat; eerder zette we 8 handige apps voor tijdens je vakantie op een rijtje.

Lease een tablet via WelkomLife

Heb je nog geen tablet? Via WelkomLife kan je nu extra voordelig een tablet of laptop leasen! Leasen biedt vele voordelen ten opzichte van kopen. Zo heb je gegarandeerd altijd een werkend apparaat in huis. Want gaat de laptop stuk, dan wordt deze meteen gerepareerd. En lukt dit niet meteen, dan ontvang je gratis een leenlaptop! Bovendien krijgt de laptop vier maal per jaar een onderhoudsbeurt waarbij ook de beveiliging weer helemaal op orde gemaakt wordt.

Op deze pagina vind je drie mooie aanbiedingen van laptops en tablets. Er is al een complete laptop inclusief Hulp-op-afstandpakket verkrijgbaar vanaf € 33,95 per maand. Daarbij krijg je dus zowel een gloednieuwe laptop/tablet zonder investering als volledige service en de beste ondersteuning.

Bron: Emerce.nl / Foto: NadineDoerle

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann