Voor heel veel mensen, en vooral voor ouderen, is het bepaald geen hobby: verhuizen. Je moet al je spullen inpakken en er moet ontzettend veel geregeld worden. En hoe zorg je er nou voor dat je je snel thuis voelt in je nieuwe woning?

In Wapenveld heeft een verhuisbedrijf een gat in de markt gevonden. ‘Verhuis en weer thuis‘ helpt mensen van A tot Z bij al deze rompslomp.

Verhuisbegeleiding en interieuradvies

Carolien Goudswaard en Ellen Pitlo helpen met verhuisbegeleiding en interieuradvies: “Vaak moet er veel in een hele korte tijd geregeld worden. Wij helpen een handje met het opruimen en het sorteren van je bezittingen. Vervolgens regelen wij de verhuizing en zorgen we ervoor dat je nieuwe woonomgeving vellig, comfortabel en herkenbaar aanvoelt.

Zorgen uit handen

“Maar we geven ook advies bij bijvoorbeeld het uitzoeken van vloeren en stoffen, of over aangepast meubilair. En moeten er vakmensen geregeld en aangestuurd worden, dan kunnen wij dit ook uit handen nemen.”

Maatwerk

“Voordat wij aan de slag gaan, willen wij je graag ontmoeten en leren kennen zodat we samen een plan kunnen maken hoe we het gaan aanpakken. Wij kunnen op die manier beter maatwerk beiden zodat het afscheid nemen van de oude woning en het betrekken van de nieuwe woning prettig en soepel verloopt en je je snel thuis gaat voelen in de nieuwe omgeving.”

Volop werk

Nederland telt nu drie miljoen mensen van 65 jaar en ouder. “Dat aantal groeit ontzettend snel tot 5 miljoen. Ze verhuizen gemiddeld eens in de tien jaar. In 2040 heb je het dan over een markt van 470.000 verhuizingen. Dus door de vergrijzing wacht er volop werk.”

Ellen Pitlo en Carolien Goudswaard

Ellen Pitlo en Carolien Goudswaard

Foto boven artikel: OpenClipart-Vectors

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann