WelkomLife Health Coach

In één muisklik je gezondheidssituatie in beeld

Met de WelkomLife Health Coach heb je voortaan 24 uur per dag toegang tot een gezonde leefstijl. Je geeft je persoonlijke doelen en wensen door en vervolgens word je aan de hand van een helder stappenplan op weg geholpen naar een betere gezondheid. Hierbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke voorkeuren, achtergronden, allergieën en ziektebeelden. Met één muisklik brengt de WelkomLife Health Coach je gezondheidssituatie in beeld.

Aan de hand van praktische en wetenschappelijk gevalideerde adviezen geeft de WelkomLife Health Assistant jou de regie over je eigen gezondheid. Maak je eigen persoonlijke profiel aan en zet samen met je Personal Health Assistant de eerste stap naar een gezonde leefstijl afgestemd op jouw voorkeuren en persoonlijke situatie. Voor maar € 6,95 per jaar helpt de WelkomLife Health Coach je op weg naar een gezondere levensstijl!

Basic en Lifestyle abonnement

De functionaliteiten van de WelkomLife Health Coach zijn afhankelijk van het abonnement dat u afneemt. Het Basic abonnement is geschikt voor u wanneer u hulp nodig hebt om gezonder te gaan leven. Kiest u voor het Lifestyle abonnement, dan hebt u extra mogelijkheden voor het vastleggen van uw eigen medische gegevens als bloedwaarden, bloeddruk en hartslag. Ook krijgt u met het Lifestyle abonnement advies over voeding en beweging in het geval van diabetes, hartfalen, zwangerschap, hoge bloeddruk en een hoog cholesterol.

 

health coach

Functionaliteiten

Meer weten over de verschillen tussen het Basic en LifeStyle abonnement? In onderstaand overzicht geven we gedetailleerder overzicht van de functionaliteiten.

Functionaliteiten Basic & Lifestyle abonnement

TV voor mensen die midden in het leven staan

Lidmaatschap

Profiteer van de vele voordelen

Van der Valk

WelkomLife Verwenarrangement

Geen groene vingers?

Bestel een tuinman via WelkomLife@Home

Vakantiekriebels?

Reisadvies aan huis via WelkomLife@Home

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann