Zembro Bracelet

Het is voor veel mensen erg herkenbaar: je ouders, zus, broer of vrienden worden een dagje ouder en je wordt daardoor een tikje ongeruster. Meestal gaat alles prima. Sommige handelingen of activiteiten worden natuurlijk moeilijker, maar met deze ‘futiliteiten’ vallen ze je niet graag lastig. Tot er op een dag toch iets gebeurt: een onschuldige val, een duizeling of een ongelukje in de keuken. En jij wist van niets. Het zet je aan het denken, want: wat als…? Daarom is er: Zembro bracelet.

Zembro bracelet is een elegante armband met slimme functies en een app die ermee verbonden is. Zo blijf je altijd met elkaar verbonden. Op elk moment. Ook wanneer het echt nodig is. En dat is voor iedereen een hele geruststelling. Want zo blijf je dichtbij, ook al ben je niet in de buurt. Zembro maakt de band tussen jou en je familie of vrienden nóg hechter. En is dat niet het mooiste cadeau dat je iemand kunt geven?

Nieuws

Zembro bracelet redt levens

Zembro bracelet redt levens

In de korte tijd dat onze Zembro bracelet met Zembro 24/7 alarmservice op de markt is, is het nut van onze oplossing al duidelijk geworden. Gisteren ontvingen we voor de tweede keer in korte tijd bericht van een echt noodgeval.

Bestel Zembro bracelet!

Huren of kopen voor een vriendelijke prijs

In het rapport ‘Langer zelfstandig thuis wonen’ geeft Zembro enkele tips en mogelijkheden om zelfstandig ouder te worden in eigen huis.

Gratis Downloaden
 
 

“Zembro bracelet is een oplossing voor senioren en hun familie waarmee ze vrij en veilig blijven. Het zorgt voor een constante connectie tussen mensen die van elkaar houden. Ze kunnen altijd voor elkaar klaarstaan en op elk moment van de dag kunnen ze contact opnemen in het geval van nood. Hiervoor hebben we een unieke smartwatch ontwikkeld die samenwerkt met een smartphone app. En met onze slimme algoritmes, is het een echte persoonlijke assistent.”

Koen Delaet

Business Creator, Zembro

 
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann